برای دیدن این مطلب ابتدا باید در بزرگترین گروه اینترنتی با بیش از چندین هزار یوزر ثبت نام کنید. برای ثبت نام روی بنر بزرگ زیر کلیک کنید.




زمستان 1386 - آرشیو مقالات و مطالب فارسی
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

86/12/12
3:10 عصر

مغناطیس سلطان میدان ها

بدست در دسته ریاضی و علوم پایه

مغناطیس و الکتریسیته تاریخی طولانی و درازی دارند. الکتریسیته و مغناطیس ابتدا در قرن هشتم قبل از میلاد مورد توجه یونانیان باستان قرار گرفتند. مهمترین عاملی که موجب جذب و توجه مردم به الکتریسیته ومغناطیس شد، دو ماده طبیعی کهربا و کانی مگنتیت(سنگ مغناطیس) بود. کهربا، شیره برخی از درختانی است که چوب نرمی دارند؛ هنگامی که این شیره از درخت بیرون می آید، پس از مدتی سفت می شود. این جامد سفت که رنگی بین قهوه ای و زرد دارد، کهرباست. و اگر کهربا را به پارچه ای بمالیم، باردار شده و می تواند تکه های برگ یا کاغذ را جذب کند. سنگ مغناطیس، همان اکسید آهن است؛ که براده های آهن را جذب می کند.

سنگ های مغناطیسی می توانند یکدیگر را جذب کنند. و علت این نامگذاری آنست که این سنگ در منطقه ای به نام “مگنزیا” یا “مغناطیس” برای نخستین بار کشف شد. که به ماهیت این سنگ، مغناطیس گفته می شود. اگر یک تکه از این سنگ ها را بر روی آب شناور کنیم، جهت آن در راستای شمال-جنوب قرار می گیرد. همین خاصیت سنگ مغناطیسی سبب شد که در قرون گذشته دریانوردان از آن بعنوان جهت یاب استفاده کنند. دموکریتوس، که یکی از فلاسفه بزرگ باستان و بنیانگذار تئوری اتمی است، معتقد است که میان سنگ مغناطیسی جریانی از ذرات بسیار ریز به نام اتم وجود دارد. و در این جریان هنگامی که اتم به آهن یا سنگ مغناطیسی دیگر برخورد می کند، در برگشت به سوی سنگ مناطیس، سبب می شود که آهن را به دنبال خود بکشاند. ویلیام گیلبرت یکی از نخستین دانشمندانی است که در زمینه مغناطیس دست به آزمایش ها و بررسی های اساسی کرد.

او مشاهده کرد که براده های آهن در اطراف سنگ مغناطیس در راستای منظمی قرار می گیرند. و همچنین سنگ مغناطیس در حالت آویزان یا حتی سوزن های آهنی در حالت شناور در راستای شمال-جنوب قرار می گیرند. او چنین پنداشت که علت این امر آنست که زمین یک سنگ مغناطیس بسیار بزرگیست که اینگونه عمل می کند. او برای اثبات نظریه خود، یک سنگ مغناطیس را به صورت یک کره بزرگ در آورد و سپس در اطراف و بر روی سطح این کره، سنگ های مغناطیسی کوچک و براده های آهنی قرار داد و مشاهده کرد که این براده ها در راستای شمال-جنوب قرار می گیرند. قبل از اینکه به بحث در مورد خطوط و میدان مغناطیسی آهنربا و زمین بپردازیم، لازم است که به قطب های مغناطیسی و خاصیت آن اشاره ای کنیم. در آهنربا یا همان سنگ مغناطیسی، دو ناحیه وجود دارد که نسبت به سایر نقاط دیگر آهنربا، خاصیت جذب براده های آهن بیشتر و راستای این براده ها به سمت این نواحی است. که به این دو ناحیه، قطب های مغناطیسی می گویند. اگر آهنربا را شناور قرار دهیم، قطبی که به سمت شمال است را قطب شمال یا شمال یاب، و قطب مقابل آن را قطب جنوب یا جنوب یاب می گویند. پس هر ماده مغناطیسی از دو قطب شمال وجنوب تشکیل شده است.

 در مغناطیس مانند الکتریسیته، قطب های ناهمنام یکدیگر را جذب و قطب های همنام یکدیگر را دفع می کنند. پس در خاصیت مغناطیسی، نیروی دفع وجذب نیز وجود دارد. آزمایش ها نشان می دهد که اگر در اطراف یک آهنربا، قطب نما یا سنگ های مغناطیسی کوچک قرار دهیم، نیروی حاصله از مغناطیس بر قطب های آن ها اثر گذاشته، به طوری که قطب شمال قطب نما به سمت قطب جنوب آهنربا و بلعکس قرار می گیرد. و این نشان می دهد، که در نقاط اطراف آهنربا، نیرویی وجود دارد که بر قطب های قطب نما وارد می شود و آن را در راستای مشخصی قرار می دهد. که به مجموعه ای از این نیروها یا نقاط، میدان مغناطیسی می گویند. میدان مغناطیسی اطراف آهنربا را توسط خطوطی نشان می دهند که این خطوط قطب جنوب(s) را به قطب شمال(n) وصل می کند. و جهت این خطوط از شمال(n) به جنوب(s) است.
 خطوط میدان مغناطیسی ویژگی هایی دارند که عبارتند از: ?) خطوط همانطور که قبلا گفته شد راستاو جهتشان از شمال به جنوب است. ?) خطوط یکدیگر را قطع نمی کنند. ?) تراکم خطوط در نزدیکی قطب ها بیشتر از نواحی دیگر است و این نشان دهنده آن است که نیروی مغناطیسی در این نواحی زیاد است. ?) برآیند نیروهای مماس بر خطوط میدان در یک نقطه برابر با نیروی مغناطیسی در آن نقطه است. اکنون به سراغ علت تاثیر نیروی مغناطیسی بر براده های آهن می رویم. می دانیم که الکترون در ساختار تمام اجسام وجود دارد که الکترون ها دارای دو قطب مغناطیسی می باشند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که تمام اجسام از ذراتی تشکیل شده اند که دارای دو قطب مغناطیسی هستند که به این ذرات، دو قطبی مغناطیسی می گویند و به موادی که دارای دوقطبی مغناطیسی هستند، مواد مغناطیسی می گویند. البته لزومی ندارد که بگوییم این دوقطبی ها همان الکترون ها هستند بلکه این دوقطبی ها ذرات بنیادی مغناطیس هستند همانطور که از الکترون بعنوان بار بنیادی در الکتریسیته یاد می کنیم.

 این دوقطبی های مغناطیسی مانند یک آهنربا عمل می کنند و در اطراف خود میدان مغناطیسی تولید می کنند. آهن نیز دارای این دوقطبی های مغناطیسی است اما در آهن دو قطبی های مغناطیسی به گونه ای رفتار می کنند، که خاصیت مغناطیسی یکدیگر را خنثی می کنند. و هنگامی که در یک میدان مغناطیسی قرار می گیرند، بر این دوقطبی ها نیروی مغناطیسی وارد می شود، به طوری که قطب شمال تمام این دوقطبی ها در جهت خطوط میدان قرار می گیرند. و آهن ساختار ساختمانی منظمی پیدا می کند و به یک آهنربا تبدیل می شود. که از آن می توان بعنوان یک قطب نما استفاده کرد. اگر این آهنربا را به دوقسمت تقسیم کنیم، این آهنربا باز هم خاصیت مغناطیسی خود را حفظ می کند، زیرا دوقطبی های مغناطیسی در یک جهت قرار دارند و این دو قطبی ها عامل ایجاد خاصیت مغناطیسی در آهنربا هستند.

 سوالی که پیش می آید این است که آیا فقط آهن تحت تاثیر میدان مغناطیسی قرار می گیرد؟ برای پاسخ به این سوال برمی گردیم به مواد مغناطیسی که از دو قطبی های مغناطیسی تشکیل شده اند در مواد مغناطیسی، حرکت و رفتار دوقطبی ها به گونه ای است که اثر میدان مغناطیسی یکدیگر را خنثی می کنند. مواد مغناطیسی از نظر رفتار دوقطبی های مغناطیسی به سه دسته تقسیم می کنند: الف) مواد پارامغناطیس ب) مواد دیامغناطیس پ) مواد فرومغناطیس الف) مواد پارامغناطیس: موادی هستند که حرکت و جنبش دوقطبی هایشان راحت و آسان تر است. هنگامی که این مواد را در میدان مغناطیسی قرار دهیم، بر دوقطبی های آن نیرو وارد شده و تعداد زیادی از آن ها در خطوط میدان به طوری که قطب های شمال در جهت خطوط قرار می گیرند. و این امر سبب می شود که این مواد به یک آهنربای قوی تبدیل شود.

اما چون حرکت وجنبش این دو قطبی ها سریع است، با برداشتن این مواد از میدان مغناطیسی، این دوقطبی ها به سرعت از مسیر خطوط خارج و به حالت کاتوره ای قبلی برمی گردند و این مواد در خارج از خطوط میدان به سرعت خاصیت مغناطیسی خود را از دست می دهند. مانند آلومینیوم. ب) مواد دیامغناطیس : مواد دیامغناطیس موادی هستند که اگر در میدان مغناطیسی قرار بگیرند از آهنربا دفع می شوند. در این مواد برآیند گشتاور دو قطبی مغناطیسی صفر است و در واقع فاقد دوقطبی ذاتی هستند و هنگامی که در میدان مغناطیسی قرار می گیرند، گشتاور دو قطبی در آن ها القا می شود اما جهت این دوقطبی های القا شده بر خلاف جهت میدان مغناطیسی خارجی می باشد و این امر باعث می شود که ماده دیامغناطیس از میدان مغناطیسی دفع شود.

 البته این خاصیت در تمام مواد وجود دارد، و هنگامی این خاصیت در مواد ظاهر می شود که خاصیت پارامغناطیسی آن ها ضعیف باشد.مانند: بیسموت. پ) مواد فرومغناطیس : این مواد مانند مواد پارامغناطیس است اما با این تفاوت که در این مواد مجموعه ای از دوقطبی های مغناطیسی در یک جهت و راستا قرار دارند که این مجموعه ها در راستا و جهت های متفاوتی قرار دارند به طوری که اثر میدان یکدیگر را خنثی می کنند. که به این مجموعه از دوقطبی های مغناطیسی که در یک استا قرار دارند، حوزه مغناطیسی می گویند. هنگامی که این مواد در میدان مغناطیسی قرار می گیرند، بر حوزه های مغناطیسی نیرو وارد می شود و آن ها را در جهت میدان قرار می دهند.

خاصیت مغناطیسی این مواد به سرعت تغییر مسیر این حوزه ها و قرار گرفتن در جهت میدان بستگی دارد. که از این لحاظ مواد فرومغناطیس را به دو دسته تقسیم می کنند: ?) مواد فرومغناطیس نرم: در این مواد سرعت تغییر حوزه ها بسیار آسان و سریع است و به همین خاطر در میدان مغناطیسی این حوزه ها به سرعت در جهت خطوط میدان قرار می گیرند و خاصیت مغناطیسی بسیار قوی بدست می آورند. اما همینکه این مواد را از میدان دور کنیم، جهت این حوزه ها به سرعت تغییر و به حالت کاتوره ای قبلی بر می گردند. مانند آهن ?) مواد فرومغناطیسی سخت: در این مواد سرعت تغییر حوزه ها بسیار سخت و کُند است و همین که در میدان قرار می گیرند، این حوزه ها به کندی در جهت خطوط قرار می گیرند و خاصیت مغناطیسی آن ها نسبت به مواد فرومغناطیس نرم ضعیفتر است؛ اما همین که از میدان دور می شوند بر خلاف مواد فرومغناطیس نرم خاصیت مغناطیسی خود را حفظ می کنند.مانند آلیاژ های نیکل.

 پس مواد پارامغناطیس و فرومغناطیس تحت تاثیر میدان مغناطیسی قرار می گیرند و به یک آهنربا تبدیل می شوند. در قرن هیجدهم هانس اورستد نشان داد که در اطراف سیم حامل جریان میدان مغناطیسی ایجاد می شود و بعد ها آمپر و مایکل فارادی در این زمینه دست به فعالیت های گسترده ای زدند. آن ها نشان دادند که در اطراف یک سیم حامل جریان، میدان مغناطیسی تولید می شود و حتی موفق شدند که روابط کمی آن را محاسبه کنند. بنابراین منبع تولید میدان مغناطیسی عبارتند از:سنگ مغناطیس یا همان آهنربای طبیعی و جریان الکتریکی. البته بعدها ماکسول نتیجه گرفت که بر اثر تغییر جریان الکتریکی، میدان مغناطیسی در فضا منتشر می شود و همچنین براثر تغییر میدان مغناطیسی، جریان الکتریکی در فضا تولید می شود که نتیجه این، امواج الکترومغناطیسی است. و از طرفی تغییر میزان عبور میدان مغناطیسی از یک رسانا، باعث تولید جریان الکتریکی در همان رسانا می شود.

پس منبع تولید میدان الکتریکی عبارتند از: اختلاف پتانسیل بین دو سر رسانا و تغییر شار(میزان عبور میدان) مغناطیسی است. پس می توان اینگونه نتیجه گرفت که الکتریسیته و مغناطیس باهم در ارتباطند و به جر‌‌أت می توان گفت که یکی بدون دیگری معنی ندارد. چون وجود یکی باعث پیدایش دیگری می شود. می دانیم که ذرات باردار تحت تاثیر میدان الکتریکی یا نیروی کولنی قرار می گیرند. اگر این ذرات وارد میدان مغناطیسی شوند تحت تاثیر نیروی دیگری که همان نیروی مغناطیسی است می شوند.

آزمایش ها نشان می دهند که میزان انحراف ذره باردار به بزرگی میدان، اندازه بار، سرعت و زاویه حرکت ذره بستگی دارد. اگر این ذره در راستای خطوط میدان حرکت کند، هیچ نیرویی مغناطیسی بر آن وارد نمی شود. نیروی مغناطیسی بر راستای حرکت ذره عمود است و بر سرعت آن تاثیری نمی گذارد و فقط جهت بردار حرکت آن را تغییر می دهد. به همین دلیل اگر ذره باردار وارد میدان مغناطیسی شود حرکت مارپیچی یا دایره ای خواهد داشت. اگر ذره به طور عمود بر راستای خطوط وارد میدان شود، چون اندازه سرعتش ثابت و نیروی وارده بر آن عمود بر جهت حرکت است، شتاب مرکز گرا خواهد گرفت و این امر موجب می شود که ذره در میدان یک مسیر دایره ای داشته باشد.

 البته ذره باردار بر اثر حرکتش مقداری از انرژی خود را به صورت امواج الکترومغناطیسی گسیل می کند و انرژی آن کاهش و سرعتش کم می شود و به همین خاطر شعاع حرکت دایره ای آن در طی مدت زمانی، کوچک و کوچکتر می شود. و اگر به صورت غیر عمود بر خطوط میدان وارد شود، حرکت مارپیچی خواهد داشت. همین خاصیت ذرات باردار در میدان مغناطیسی سبب می شود که ما را از آسیب های ذرات باردار و پرانرژی کیهانی که به زمین برخورد می کنند، مصون نگاه دارد.

در اطراف کره زمین میدان مغناطیسی وجود دارد و طبق نظریه ای که گیلبرت پیشنهاد کرد، زمین یک آهنربای بزرگی است که قطب شمالش در قطب جنوب جغرافیایی و قطب جنوب مغناطیسی در قطب شمال جغرافیایی قرار دارد که میدان مغناطیسی در این دو قطب نسبت به سایر نواحی دیگر کره زمین قوی تر می باشند. ذرات باردار و پر انرژی کیهانی که به سوی زمین می آیند گرفتار میدان مغناطیسی زمین شده و حرکت مارپیچی به خود می گیرند که به این منطقه، کمربند “وان آلن” می گویند.این ذرات با حرکت مارپیچی خود به سمت دو قطب حرکت می کنند. این ذرات با نزدیک شدن به دو قطب بر اثر برخورد به لایه های بالایی جو قطب شمال و جنوب، مقدار زیادی از انرژی خود را ازدست می دهند که به صورت تابش آزاد و روشنایی را در دو قطب ایجاد می کنند که به این روشنایی، شفق های قطبی می گویند. علت ایجاد میدان مغناطیسی در اطراف زمین و یا آهنربا بودن زمین، سوالی است که ذهن دانشمندان را در طی چند ده مشغول کرده بود.

نظریه ای که توانست در توضیح علت میدان مغناطیسی موفق ظاهر شود، را بیان می کنیم: در درون زمین فلزاتی نظیر آهن و نیکل به صورت مذاب و گداخته وجود دارند که در حال حرکت و جنبش هستند. حرکت این مواد از هسته شروع شده و به نزدیکی سطح زمین نزدیک شده و دوباره به هسته و مرکز زمین بر می گردند. این مواد مذاب با حرکت رفت وبرگشتی که دارند باعث پیدایش جریان الکتریکی در درون زمین می شوند. از همین خاصیت الکتریکی مواد مذاب درون زمین، برای پیش بینی وقوع فوران آتشفشان یا زلزله استفاده می کنند. جریان الکتریکی که این مواد مذاب ایجاد می کنند، باعث پیداش میدان مغناطیسی در اطراف زمین می شود. خطوط میدان مغناطیسی به اینگونه هستند که از هسته به قطب جنوب جغرافیایی وصل و سپس از قطب جنوب به قطب شمال و از آنجا دوباره به هسته وصل می شوند. و به این گونه این خطوط در اطراف زمین رسم می شوند. قطب های مغناطیسی زمین بر روی قطب های جغرافیایی آن منطبق نیستند و امروزه حدود ?? درجه اختلاف دارند

. بررسی ها و مطالعه آثار نشان می دهند که میدان مغنطیسی زمین ثابت نیست و تغییر می کند. آثاری که از روی سنگ های زمین بدست آمده حاکی از آنست که میدان مغناطیسی زمین به مدت حدود ?????? سال وارونه بوده و حدود ?????? سال دچار افت شدیدی می شود. علت این امر آنست که مواد مذاب و گداخته حرکت رفت و برگشتی کاتوره ای دارند که سرعتشان حدود ? سانتی متر در روز است. و جابجایی این مواد باعث تغییر جریان الکتریکی و درنتیجه میدان مغناطیسی زمین می شود. البته دانشمندان در تلاش هستند تا بتوانند به ساختار کاتوره ای تغییر میدان مغناطیسی در آینده دست یابند

منبع






86/12/12
3:7 عصر

چند جمله‌ی قصار زیستی از بزرگان و کوچکان

بدست در دسته ریاضی و علوم پایه



زیست‌شناسان هرگز نمی‌میرند بلکه تخمیر می‌شوند!
بهترین مدل برای مطالعه‌ی گربه‌ی سفید، یک گربه‌ی سیاه است و از آن بهتر خود همان گربه‌ی سفید است!
زیست‌شناسی که فرزندان دوقلو دارد یکی از آن‌ها را به مهد کودک می‌فرستد و دیگری را به‌عنوان «شاهد» در خانه نگهداری می‌کند!
«ماکارونی DNA را با چنگال همانندسازی می‌خورند!
آنزیم‌ها چیزهایی هستند که زیست‌شناسان اختراع کرده‌اند تا از زیر کار تحقیق فرار کنند
قارچ‌ها در محیط‌ های مرطوب رشد می‌کنند؛ به‌همین دلیل آن‌ها شبیه چتر هستند!
«تحقیق» بر روی موش‌های آزمایشگاهی اثر سرطان‌زایی دارد!
برخی حیوانات ترجیح می‌دهند بعد از مرگ فسیل شوند و برخی دیگر تبدیل به نفت!

منبع






86/12/12
3:6 عصر

اعداد تاکسی :

بدست در دسته ریاضی و علوم پایه

شقایق خوشبخت
اعداد تاکسی :
زمانی که ریاضیدان انگلیسی هاردی برای عیادت ریاضیدان شهیر هند رامانوجان به بیمارستان رفته بود به این موضوع اشاره کرد که شماره تاکسی که به وسیله آن به بیمارستان آمده، عدد بی ربط و بی خاصیت 1729 بوده است . رامانوجان بلافاصله ضمن رد ادعای هاردی به او یادآور شد که اتفاقا 1729 بسیار جالب توجه است .
ادامه مطلب...

86/12/12
3:1 عصر

ه رفتار مناسب به جای تنبیه بدنی

بدست در دسته روانشناسی



بعضی از
والدین آخرین راه چاره را در تربیت فرزندان ، تنبیه بدنی می دانند؛ اما
همواره به جای تنبیه و اعمال خشونت راه بهتری هم می توان پیدا کرد. چون
تنبیه بدنی عوارض متعددی در رفتار و روحیه فرزند شما به جای خواهد گذاشت.
حتی اگر بسیار به ندرت کودک خود را تنبیه می کنید، حتماً این مطلب را
مطالعه کنید...

بسیاری از
والدین عمداً دست به تنبیه بدنی نمی زنند. معمولاً هنگامی این رفتار از
بزرگترها سر می زند که کنترل خود را از دست بدهند یا احساس ناامیدی کنند.


ادامه مطلب...

86/12/12
2:51 عصر

کاردانی حسابداری

بدست در دسته اقتصاد


حساب حسابگری و حسابداری جزوِ جدا نشدنی از زندگی انسان می باشد، از این رو همگام با پیچیده شدن زندگی بشر و نیاز به گردآوردن دانسته های انسان در مجموعه های خاص، دانش حسابداری نیز در زمره یکی از علوم کاربردی درآمده و جایگاهی خاص در میان رشته های دانشگاهی را به خود اختصاص می دهد. حسابداری در ساده ترین تعریف، فرآیند ثبت و تجزیه و تحلیل و خلاصه و طبقه بندی نمودن رخدادهای مالی است و از آنجایی که در دنیای پیشرفته و پیچیده امروز نیاز به کنترل، نظارت منابع بینه اقتصادی امری ضروریست، استفاده از اطلاعات حسابداری به عنوان یک راه نظارت بر کنترل بهینه منابع اقتصادی تلقی می شود. هدف از این رشته دانشگاهی، آموزش و تربیت افرادی است که پس از گذراندن دوره، توانایی لازم برای احداث مشاغلی در زمینه حسابداری در سطوح میانی خواهند داشت. آنان پس از یک دوره آموزش دو ساله وارد بازار کار می شوند و بخشی از نیازهای کشور را در زمینه امور مالی و حسابداری تأمین می کنند.

اصل این رشته نزدیک به 5 - 6 سال است که به وجود آمده و هدف اصلی آن کمک به حسابدارانی است که در مؤسسات و آموزشگاهها مشغول به کار هستند و از نظر عملی خیلی برای دانشجویان مفید است ولی تا به این لحظه، هیچگونه عملی دیده نشده و بیشتر از نظر تئوری می باشد. حسابداری یک فن است. این رشته در دنیا نقش خود را مثبت انجام داده و یک کاردان، می توانند به عنوان یک نیروی کمکی در دفاتر روزنامه و ... مشغول باشد.


دانشجویان این دوره در مجموع 76 واحد درسی شامل دروس اصلی، عمومی، پایه و کارآموزی را می گذرانند و مهمترین آنها از این قرار است:
1- ریاضیات پایه که هدف از آن آشنایی با اصول اولیه ریاضی است؛
2- اقتصاد خرد و کلان: شناسایی جنبه های مختلف مسائل نظری اقتصاد را دنبال می کند؛

3- ریاضیان و کاربرد آن در مدیریت؛
4- آمار و کاربرد آن در مدیریت؛
5- اصول حسابداری (1و2و3) که برای آشناسازی دانشجویان با اصول حسابداری و سیستم حسابداری است؛

6- حسابداری صنعتی (1و2) که آشنا ساختن دانشجویان با ماهیت هزینه ها و سایر اطلاعات اقتصادی مربوطه را به عهده دارد.

7- حسابرسی که به بررسی مسائل مستقل اسناد و مدارک و دفاتر حسابداری یک مؤسسه می پردازد؛

8- حسابرسی دولتی که به سیستم حسابداری سازمانهای دولتی و قوانین و مقررات ناظر بر آنها و نحوه برنامه ریزی دولتی می پردازد.

با توجه به اینکه رشته کاردانی حسابداری در کشور ما وجود نداشته و با این وجود دارای تفاوتهایی با کارشناسی می باشد، به همین دلیل کاردانی حسابداری در چند سال اخیر به وجود آمد. اهمیت این رشته از بُعد عملی این رشته می باشد تا بُعد کاربردی. از استادان این رشته این توقع را داریم که بیشتر از بُعد عملی این کار را به دانشجویان تدریس کنند تا امکان کار کردن عملی تر دانشجویان در سطوح مختلف به وجود آید.

علت اهیمت این رشته به خاطر پیشرفت صنعت، خدمات و تجارت و تکنولوژی می باشد که حسابداری هم در کنار آنها می باشد و یک رشته انتزاعی و مجزا نمی باشد و حسابداری هم از بُعد عملی و نظری باید مانند سایر رشته ها پیشرفت کند.

با توجه به آمارهای به دست آمده از رشته حسابداری و به خصوص کاردانی، تنها فقط 20 نفر از آنها توانسته اند در صنایع مشغول به کار شوند که این هم به این دلیل است که یا فردی را آشنا داشته و یا به طور مستمر خود، آن را ادامه و پیگیری کرده اند و از لحاظ توانایی های جسمی، فکری و روحی باید از روحیه بالا و توانایی جسمی بالایی برخوردار باشند و چون می خواهد رقمهای مالی را حساب کند، باید روح آرامی داشته باشد تا بتواند حسابهای دفترهای روزنامه و کل را به راحتی انجام دهد.

86/12/12
2:50 عصر

استراتژی جنگی ارتش ایران و بنی صدر در اغاز جنگ چرا به شکست انجام

بدست در دسته دفاع مقدس


گفت وگو با سردار سرتیپ احمد سوداگر ،
رئیس پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس به مناسبت سالگرد عملیات کربلای ?:
ماجرا ی حمله عراق و تانک های ایران
روبه روی سردار سرتیپ احمد سوداگر
که می نشینی، از وقایع شگرف سال های پایداری و پایمردی وقتی سخن به میان
می آید، خاصه زمانی که سالگرد عملیات پیروزمندی همچون عملیات کربلای ? در
پیش باشد، گوش های مشتاق هیچ شنونده ای هرگز روایت های تکراری نخواهد
شنید؛ و این، حقیقتی است که من طی دو ـ سه گفت وگوی نسبتاً مفصل ام با او
کاملاً نسبت به آن اطمینان یافته ام. سردار سرتیپ احمد سوداگر از آن دسته
انسان هایی است که اصطلاح پرجذبه متخصص را همچون جامه ای شکیل، به راستی
برازنده دانایی های آنان دوخته اند.
ادامه مطلب...

86/12/12
2:26 عصر

110 فوت‌ و‌ فن شعبده بازی - Amazing Magic Tricks With Everyday s

بدست در دسته کتاب الکترونیک

www.Dl4u.cOo.ir

این کتاب مجموعه‌ای از 110 فوت‌ و‌ فن شعبده بازی است که بیش ‌تر آن ‌ها را می‌ توانید با وسایل روزمره‌ای که در اغلب خانه ‌ها پیدا می‌ شوند، انجام دهید. با یادگرفتن هریک از این تردستی‌ ها می‌ توانید تماشاگران خود را سرگرم کرده و آن ‌ها را مات و متحیر سازید. اما برای مهارت در این چشم‌ بندی ‌ها می ‌بایست دستورالعمل ‌های مصور و قدم ‌به ‌قدم آن ‌ها را به دقت مطالعه کرده و برای تسلط بر هر کدام به تمرینات مداوم بپردازید تا به سطح کامل از مهارت و تسلط در اجرای آن ‌ها برسید، و آن‌گاه خود را برای یک نمایش از عملیات محیر‌العقول شعبده ‌بازی آماده کنید. فقط یادتان باشد که فوت‌ و ‌فن‌های شعبده ‌بازی را باید محرمانه نگه دارید و هرگز راز کارهای خود را برای دیگران افشا نسازید!

لینک دانلود در ادامه مطلب

ادامه مطلب...

86/12/12
2:25 عصر

زنگ استثنائی و معروف ویلون Professional

بدست در دسته موبایل: رینگتون


زنگ بسیار زیبا و فوق العاده ی Professional که نظر هر شنونده ایی را به خودش جذب می کند.این زنگ برای همه ی سلیقه ها و حتی سلیقه های هنری مناسب بوده و مطمئنا از دانلود آن پشیمان نخواهید شد.(فرمت این زنگ MP3 می باشد)

لینک دانلود در ادامه مطلب

ادامه مطلب...

86/12/12
2:23 عصر

هک تلفن همراه با بلوتوث

بدست در دسته موبایل: نرم افزار


Super Hack Bluetooth
نرم افزاری قدرتمند با فرمت جاوا برای هک تلفن همراه از طریق بلوتوث
لینک دانلود در ادامه مطلب
ادامه مطلب...

86/12/12
2:21 عصر

گلستان سعدی برای موبایل

بدست در دسته موبایل: نرم افزار


Www.Mobileix.Coo.IR



توجه:این فایلها با پسوند JAR می باشد که برای استفاده از این فایلها شما باید ابتدا فایل RAR را باز کنید سپس فایل موجود در پوشه را بدون هیچ تغییری در گوشی خود کپی کنید و از طریق File Manager اونو نصب کنید!آن سری از دوستانی که برنامه Win rar روی سیستم شون نصب هست فایل های jar را با آیکون Win rar مشاهده خواهند کرد این دوستان باید برای استفاده از این برنامه ابتدا فایل RAR را باز کنند سپس فایل موجود در پوشه را بدون هیچ تغییری در گوشی خود کپی کنند و از طریق File Manager اونو نصب کنید!

لینک دانلود در ادامه مطلب

ادامه مطلب...

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >